boldbaking.blogg.se

Lågkalori

Kategori: Baking From Scratch

Alla kanske inte kan baka varje dag. Eller framför allt äta upp bakverken. Andra kanske inte vill bada i vassen i sommar.
Det här är till alla er som inte tycker att det lämpar sig att äta rostat bröd med marmelad till frukost. Eller brownie med grädde till mellanmål. Jag vill nu tipsa om ett mindre sockrigt alternativ (nyttigare vet i fasen, det har jag inga belägg för). Sedan två veckor tillbaka har jag ätit turkisk yoghurt med Önos lågkalori sylt till frukost. Toppat med kokos, linfrön och nötter. Det är så gott och helt klart ett bra alternativ till risifruttin och chokladpuddingen! För proteinnörden rekommenderar jag att byta ut yoghurten mot kvarg och/eller keso. Eller varför inte toppa ett par mandelmjölsplättar med sylten? Finns i smakerna hallon, jordgubb, lingon och som äpplemos. 
 
Enjoy!
 
Ps. Önos/Proccordia, ni kan skriva i kommentatorsfältet så meddelar jag mitt kontonummer. Där ni kan sätta in pengarna för marknadsföringen av era produkter. Ds
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: